Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Kaunis Odotus

Millä raskausviikolla mihinkin ultraäänitutkimukseen?

Alkuraskauden ultraäänitutkimus (rv 6-12)

Keskiraskauden ultraäänitutkimus (rv 13-26)

Keskiraskauden ultraäänitutkimus + tallennus (rv 13-20)

Loppuraskauden ultraäänitutkimus (rv 27-40)

Mitä eri ultraäänitutkimuksissa tutkitaan?

Eri ultraäänitutkimukset tehdään raskauden eri vaiheissa ja näin ollen niissä voidaan tarkastella vauvan kehittymistä sen eri vaiheissa.

Alkuraskauden ultraäänitutkimuksessa päästään kuulemaan muun muassa vauvan syke ja keskiraskauden ultraäänitutkimuksessa voidaan jo usein erottaa vauvan sukupuoli.

Loppuraskauden ultraäänitutkimuksessa voidaan arvioida pian syntyvän vauvan kokoa.

3D/4D ultraäänitutkimuksessa päästään tarkastelemaan vauvan piirteitä yhä tarkemmin ja katselemaan miten jo pyöreyttä saanut vauva liikehtii.

Miten keskiraskauden ultraäänitutkimus poikkeaa keskiraskauden ultraäänitutkimus + tallennuksesta?

Keskiraskauden ultraäänitutkimus tallennuksella on hyvä vaihtoehto sinulle jos haluat videokuvaa tallenteena muistitikulle jo keskiraskauden ultraäänitutkimuksesta.

Keskiraskauden ultraäänitutkimuksesta ilman tallennusta saat mukaasi tulostettuja kuvia vauvasta.

Saako ultraäänitutkimuksista kuvia mukaan? Milloin kuvia / videota muistitikulle?

3D/4Dultraäänitutkimuksesta sekä keskiraskauden ultraäänitutkimuksesta tallennuksella saat mukaasi kuvia / videota muistitikulle. Muista ultraäänitutkimuksista saat mukaasi tulostettuja kuvia.

Millä rv vauvan sukupuolen voi selvittää?

Raskausviikoilla 15+ voi tulla selvittämään vauvan sukupuolta.

Saavatko lapset tulla mukaan vastaanotolle?

Koko perhe ja muutkin tukihenkilöt ovat tervetulleita vastaanotolle.

Voiko vauvasta tehdä painoarvion ultrassa?

Vauvasta voidaan tehdä painoarvio sekä loppuraskauden ultraäänitutkimuksessa, että 3D/4Dultrassa.

Onko Kaunis odotuksella tietyt aukioloajat? Onko auki viikonloppuisin?

Meillä ei ole tiettyjä aukioloaikoja. Kaunis Odotus on auki usein myös viikonloppuisin. Vapaita aikoja voi tiedustella myös varattavissa olevien aikojen ulkopuolelta.

Kuinka pitkiä ultra-ajat ovat?

2D-ultraäänitutkimukset n. 20min, 3D/4D- ultraäänitutkimukset n. 50min. Keskiraskauden ultra + tallennus + n. 30min Kaksosraskaudet (ei varhaisultra) aikaan lisätään + n. 15min.

Tarkastellaanko Kaunis Odotuksessa vauvan rakenteita?

Emme tarkastele vauvan rakenteita eikä ultraäänitutkimuksillamme voi korvata rakenneultraa.

Kaunis Odotus ultraäänitutkimusten tarkoituksena on täydentää vauvaan tutustumista pitkin raskautta kunnallisten ultrien lisänä.

Miten Done by deer- tuotteita voi ostaa liikkeestä?

Voit ostaa Done by deer-tuotteita vastaanoton yhteydessä tai sopia sähköpostilla ostoshetkestä. Voit myös varata tuotteen ja sopia noudon Kaunis Odotuksen tiloista sovittuna ajankohtana.

Millä rv vauvan sykkeen voi aikaisintaan kuulla?

Vauvan sydän alkaa sykkiä ylensä rv 6+3.

Voiko ultraäänitutkimukseen tulla vaikka ei olisi huolta?

Olet tervetullut vastaanotolle vaikka erikoisempaa huolta ei olisikaan. Uuteen perheenjäseneen tutustuminen ja vauvan liikkeiden ja kasvun ihailu on yleinen syy hakeutua vastaanotolle.

Voiko vastaanotolle tulla jos haluaa pitää vauvan sukupuolen yllätyksenä?

Voit hyvin tulla vastaanotolle vaikka haluaisit pitää vauvan sukupuolen vielä yllätyksenä.Ilmoitathan ennen tutkimuksen aloitusta jos haluat, että tulevan perheenjäsenen sukupuoli pidetään vielä salassa.

Voinko varata ajan, jossa ei tehdä ultraäänitutkimusta vaan keskustellaan muun muassa tulevasta synnytyksestä ja muista mieltä askarruttavista kysymyksistä?

Raskaus ja synnytys ovat usein aiheita, jotka saattavat jännittää ja kysymyksiä saattaa tulla moneen eri aihealueeseen liittyen.Voit varata kätilön vastaanoton, jonka aikana voimme keskustella raskauteen ja tulevaan Synnytykseen liittyvistä ajatuksistasi.

Miten ajan voi peruuttaa/siirtää? Miksi laskutamme peruuttamattomasta käynnistä?

Voit siirtää tai peruuttaa aikasi sähköpostiin saamallasi varauskoodilla. Ajanvarausjärjestelmän oikeassa yläkulmassa on kohta Omat varaukset, johon voit laittaa varauskoodisi, jonka jälkeen voit tehdä muutoksia varauksiisi.

Laskutamme peruuttamattomista käynneistä, sillä ajat ovat olleet kovin kysyttyjä ja haluamme varmistaa, että kaikki odottavat äidit pääsisivät vastaanotolle.

Onko teidät helppo löytää?

Sijaitsemme Kivistön uudella alueella Safiiriaukiolla viistosti R-kioskia vastapäätä. Katuosoite, jolla navigaattori löytää on Keimolantie 9.

Kehäradan asema, sekä injaautopysäkki sijaitsevat molemmat aivan Safiiriaukion vieressä.

Katuvarsien parkkipaikoissa on tunnin ilmainen kiekkopaikoitus ja lisäksi läheltä löytyy myös Ruusuparkin hallipaikat Ruusukvartsinkadulta.

Mitkä ovat käytössä olevat maksutavat?

Yleisimmät maksukortit, luottokortit ja käteinen. Voit myös maksaa netissä jo varausta tehdessäsi.

Kenet voin ottaa mukaan tutkimukseen?

Vastaanotolle olet tervetullut yhtä hyvin yksin, kuin tukihenkilön tai useammankin kanssa. Myös perheen muut lapset voivat tulla tutustumaan uuteen vauvaan.

Kiertoni on epäsäännöllinen. Miten voin tietää onko raskaus riittävän pitkällä ultraääntä varten?

Raskauslaskurit ja useimmat neuvolat laskevat raskauden keston olettaen kierron olevan 28 vuorokautta. Silloin ovulaatio tapahtuisi kierron 14. päivä. Näin ei kuitenkaan läheskään aina ole. Jos kierto on lyhyt, raskaus saattaa olla pidemmällä tai vastaavasti hyvinkin paljon varhaisemmassa vaiheessa, jos kierto on pitkä.

Alkuraskauden ultraäänessä voidaan tarkasti määritellä raskauden kesto sikiön pituuden ja kohtuontelon koon perusteella.

Tarvitseeko tutkimukseen valmistautua?

Tutkimukseen ei tarvitse valmistautua erityisesti. Ennen 3/4D ultraan tuloa on kuitenkin hyvä jos olet syönyt jotain, sillä silloin vauva usein on virkeämpi.

Lisätäänkö hintoihin toimistomaksu?

Haluamme ilmoittaa hinnat mahdollisimman selkeästi hinnastossamme. Hintoihin ei tule toimistomaksua eikä muitakaan lisäkuluja.