Kaunis Odotus

Me olemme

Kaunis Odotus

Kaunis odotus on palveleva kätilön vastaanotto kaikille vauvaa odottaville tai vastasyntyneen kanssa ensihetkiä eläville perheille. Meillä ultraäänitutkimukset tehdään ammattitaidolla ja uudella korkealaatuisella ultraäänilaitteistolla, jotta te vanhemmat saisitte parhaimman mahdollisen tuntuman vauvaanne. Vastaanotto on kiireetön, yksilöllinen kohtaaminen uusissa, kauniissa tiloissamme Kivistössä tai omassa kodissanne.

Tiina

Hei, olen Tiina, erikoissairaanhoitaja ja kätilö.

Olen saanut lähes 30-vuotisen urani aikana tehdä monipuolisesti työtä lasta odottavien, synnyttäjien ja vastasyntyneiden vauvojen parissa. Työskentelin myös vuosia lapsettomuusklinikalla ja pienten keskosten hoidossa. Nämä vuodet ovat antaneet syvempää näkemystä tähän herkkään ja mielenkiintoiseen tapahtumaan - lapsen syntymään.

Olen myös itse äiti. Minulla on ollut onni saada viisi ihanaa tytärtä. Raskaudet iloineen ja ongelmineen ovat siis tuttuja omakohtaisestikin. Ja koska esikoisen ja kuopuksen ikäeroa on yli 20-vuotta, olen saanut sekä kätilönä että äitinä nähdä käytäntöjen vaihtelut raskausajassa, synnytyksissä ja myös vauvan hoidossa ja imetyksessä. Ammattitaitoani olen laajentanut ultraäänitutkimuksien tekoon. Kiinnostuneena olen myöskin seurannut uusimpia imetys-ja ravinto-ohjeita ja olen kouluttautunut ja ohjannut turvallista äitiysliikuntaa.

Mielelläni olen mukana ja tukena myös teidän odotuksessanne ja vanhemmuuden ensihetkissä.