Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Kaunis Odotus

Onko teidät helppo löytää?

Sijaitsemme Kivistön uudella alueella Safiiriaukiolla viistosti R-kioskia vastapäätä. Katuosoite, jolla navigaattori löytää on Keimolantie 9. Kehäradan asema, sekä inja-autopysäkki sijaitsevat molemmat aivan Safiiriaukion vieressä. Katuvarsien parkkipaikoissa on tunnin ilmainen kiekkopaikoitus ja lisäksi läheltä löytyy myös Ruusuparkin hallipaikat Ruusukvartsinkadulta.

Mitkä ovat käytössä olevat maksutavat?

Yleisimmät maksukortit, luottokortit ja käteinen. Voit myös maksaa netissä jo varausta tehdessäsi.

Kenet voin ottaa mukaan tutkimukseen?

Vastaanotolle olet tervetullut yhtä hyvin yksin, kuin tukihenkilön tai useammankin kanssa. Myös perheen muut lapset voivat tulla tutustumaan uuteen vauvaan.

Miten siirrän/peruutan varatun ajan?

Ajanvarauksen voi peruuttaa tai siirtää itse varausjärjestelmässä. Koska ajat ovat kysyttyjä, toivottavaa on mahdollisimman varhain tehty siirto tai peruutus, jotta jollain toisella on mahdollisuus päästä vastaanotolle.

Mistä tiedän mikä ultraääni sopii minulle parhaiten?

Jos raskausviikkoja on 12 tai alle on kyseessä alkuraskauden ultraääni. Muihin kuin 3/4D ultraääniin varataan saman verran vastaanottoaikaa, joten ei hätää jos varaus on tehty väärällä nimikkeellä. Yksilöllisiä eroja kuitenkin on, mutta paras aika 3/4D ultraääneen on raskausviikkojen 24-28 välillä.

Kiertoni on epäsäännöllinen. Miten voin tietää onko raskaus riittävän pitkällä ultraääntä varten?

Raskauslaskurit ja useimmat neuvolat laskevat raskauden keston olettaen kierron olevan 28 vuorokautta. Silloin ovulaatio tapahtuisi kierron 14. päivä. Näin ei kuitenkaan läheskään aina ole. Jos kierto on lyhyt, raskaus saattaa olla pidemmällä tai vastaavasti hyvinkin paljon varhaisemmassa vaiheessa, jos kierto on pitkä. Alkuraskauden ultraäänessä voidaan tarkasti määritellä raskauden kesto sikiön pituuden ja kohtuontelon koon perusteella.

Tarvitseeko tutkimukseen valmistautua?

Tutkimukseen ei tarvitse valmistautua erityisesti. Ennen 3/4D ultraan tuloa on kuitenkin hyvä jos olet syönyt jotain, sillä silloin vauva usein on virkeämpi.